From April 17 to July 11 2024: "Civil Supervisor" course // Read more

News

Isabel Geerts

Isabel Geerts

Close
LiNK Engineering

info@linkengineeringgroup.com

+32 (0) 3 361 65 00

LiNK start een nieuwe samenwerking met BMW Jorssen Noord

De samenwerking met het huidige LiNK management en de voorzitter van de Raad van Bestuur Marc Rummens gaat meer dan twintig jaar terug. Daarom is een samenwerkingsverband met niet aflatende en blijvende zoektocht naar kwaliteit voor ons essentieel. Vandaar onze beslissing om één vaste partner voor LiNK te omarmen: de enige echte BMW Jorssen Noord.

De keuze voor BMW Jorssen Noord werd gemaakt op basis van verschillende troeven: zo is er de aangeboden kwaliteit voor zowel het product als de vakkundige afhandeling, een goede service, persoonlijk advies en een prima ligging dicht bij de Antwerpse Ring en de Haven van Antwerpen. 70 procent van LiNK's technische dienstverlening situeert zich bij mondiale- en beursgenoteerde bedrijven in de Haven, een uitstekende ligging dus.

Door deze jarenlange samenwerking heeft LiNK Engineering Group een mooi akkoord opgebouwd met BMW Jorssen Noord waar ook consultants, loontrekkenden en zelfstandigen van kunnen genieten.

Dat beide bedrijven dicht bij elkaar staan blijkt uit diverse duurzame projecten.

Zo is duurzaamheid en efficiënt grondstoffenbeheer voor BMW een centraal thema. Eind vorig jaar heeft de groep BMW zijn 500.000ste elektrische wagen verkocht, proficiat! BMW blijft investeren in nieuwe aangepaste modellen met een betere en duurzame batterijtechnologie, om te werken aan een nog groenere toekomst.

LiNK, en met name onze jonge collega die pas benoemd werd tot COO, Halim Anahnah, ervaart elke dag rijplezier achter het stuur van deze sportieve en betrouwbare wagen. “BMW is in de wereld van de technische staffing the car to have”, stelt hij.

Veel dank aan BMW voor de aangename samenwerking, en op naar een vernieuwende toekomst!